dimarts, 30 d’abril del 2013

PASTÍS DE ESCALIVADA





INGREDIENTS:

200 grs. de pebrot escalivat
200 grs. d'alberginia escalicada
1 ceba grand
4 ous
200 ml. de nata liquida
sal i pebre


ELABORACIO:
  • Escalivar les verdures al forn. Quan siguin fredes les pelem i les reservem
  • Triturem el pebrot la ceba i l'alberginia amb el minipimer. 
  • Després hi afegim els ous batuts i la nata liquida i ho remenem bé. 
  • Ho salpebrem i ja tenim la barreja feta 
  • Escalfem el forn a 180 º. 
  • Untem amb mantega un motlle rectangular hi  aboquem la barreja. 
  • Ho posem al forn al bany maria durant un hora aproximadament, o fins que ho punxem amb un punxo i ens surti net: 
  • El deixem refredar al menys un parell hores. 
  • El desetmotllem i el decorem amb unes fulles d'enciam i un parell d'ous durs tallats a quarts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada