dimarts, 30 d’abril del 2013

TARTA DE POMA

TARTA DE POMA

Ingredients


  • 1/4 de l de llet
  • 100 gr de sucre
  • 100 gr de farina
  • 2 ous

  • 1 c/p de llevat químic
  • 3 pomes golden
  • confitura d'albercoc     


  • Elaboració
  • Per començar, poseu en un bol la llet, el sucre, els ous, la farina i el llevat i tritureu-ho bé amb el túrmix.

    Seguidament, afegiu-hi un parell de pomes tallades a daus, remeneu-ho bé i poseu-ho en un motlle cobert amb paper sulfuritzat.

    A continuació, cobriu el motlle amb l'altra poma tallada a làmines i deixeu-ho coure al forn durant 45 minuts a 150 graus.

    I ja per acabar, deixeu refredar una mica el pastís, desemmotlleu-lo, unteu-lo amb la confitura d'albercoc i ja el podeu servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada